24 timer - 7 dage - hele året!​

Personale​

Jens Jørgen Abildskov

Fagdyrlæge og Certificeret kirurg i sygdomme hos hund & kat

Jens Jørgen er uddannet Fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte.  Han har holdt sin specialviden ajour ved jævnlig deltagelse i kurser og kongresser i Danmark og udlandet. Jens Jørgen har som en af de første bestået et 2-årrigt efteruddannelsesforløb i kirurgi på hund og kat: Det er en certificeret efteruddannelse i Kirurgi.

Jens Jørgen har været dyrlæge på Svendborg Dyrehospital siden 1985 og er i dag ejer og leder af Faaborg Dyrehospital og Svendborg Dyrehospital. Han arbejder indenfor alle dyrehospitalernes arbejdsfelter. Ydermere har han en akademiuddannelse i ledelse.

Den sparsomme fritid bruges på familiens fritidslandbrug med avl af Dansk Varmblodsheste. Han er gift med Anette, sammen har de deres datter Emilie. Ud over hestene består deres dyrehold af labradoren "Lina", katte, høns, ænder og påfugle.​

Emilie G. Nielsen

Dyrlæge

Emilie blev færdig som dyrlæge januar 2019 efter specialisering med hund og kat. Efterfølgende blev Emilie ansat på Svendborg Dyrehospital.

Emilie arbejder primært i smådyrsafdelingen, men i vagten vil hun også stå til rådighed for hesteejere og landmænd.

Emilie har arbejdet med heste i mange år. Hun har haft egen hest og trænet springheste i England. Dog lægger interessen indenfor smådyrskirurgi, hvilken er et felt hun ønsker at videreuddanne sig i.

Emilie og hendes kæreste Jonas er i fuld gang med husbyggeri på Thurø hvor de i fremtiden skal bo med deres fælles labrador Perle. Emilie går meget op i lydighedstræning og stævner, hvor Perle og Emilie ofte er et par man ser på lydighedsbanerne

​Emilie Assendrup

Dyrlæge

Emilie blev uddannet Dyrlæge i januar 2019. Efter endt uddannelse blev Emilie ansat på Dyrehospitalet. Emilie arbejder primært i smådyrsafdelingen, men hun vil også stå til rådighed for hesteejere og landmænd.

Privat bor hun i Svendborg området med hendes kæreste og hundene Bali og Asti.

Annika Torpegård Edal

Veterinærsygeplejerske

Annika har arbejdet på Fåborg Dyrehospital i perioder siden 2014. Hun arbejder tillige på Svendborg Dyrehospital. Her startede hun i 2013.

Ydermere er Annika blevet uddannet hundeinstruktør. Denne uddannelse foregik sideløbende med veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Hun vil derfor være at finde på “agilitybanerne” til hvalpe- og lydighedstræning.

Annika var i forvejen uddannet finansøkonom​, men lysten til at arbejde med dyr var så stor, at hun valgte at skifte branche. Annika er bosiddende i Vester Skerninge med kæresten Jacob, datteren Ester, Border Collien Nika og katten Kasper. Hun bruger rigtig meget af hendes fritid i fodboldklubben Egebjerg Fodbold, hvor hun er holdleder og selvfølgelig selv spiller.​

Josefine Haagen Jensen

Veterinærsygeplejerskeelev

Josefine startede som elev i oktober 2016 på Faaborg Dyrehospital. Hun er primært ansat på Faaborg Dyrehospital, men kan også mødes i Svendborg Dyrehospital.

Privat bor hun sammen med sin gode veninde og hendes Chihuahua Liva . Fritiden bruges med heste eller venner og veninder. Josefine har brugt meget tid på at rejse de sidste 2 år, bl.a. som skiinstruktør i Østrig, hvor hun har boet et par sæsoner. Hendes fritid vil derfor foregå i de østrigske bjerge, når vinteren kommer.

Nicoline Funder Nielsen

Veterinærsygeplejerskeelev

Nicoline er startet som veterinærsygeplejerskeelev d. 8 august 2016. Nicoline har i forvejen læst til menneske sygeplejerske i 2 år, men har valgt at skifte branche, da glæden og passionen er at arbejde med dyr.

Hun har gravhunden Folmer, og bruger fritiden sammen med sin familie og venner.​​​

Sandra Nielsen

Veterinærsygeplejerskeelev

Sandra Nielsen er født og opvokset på Langeland. Hun bor idag i Svendborg med sin datter Thea. Tidligere har Sandra læst molekylærbiologi på universitetet, men ville gerne ud og arbejde med et mere praktisk fag. Da Sandra var yngre havde hun hest, men idag har hun desværre ikke tid nok til en hest i fritiden. Hun ønsker dog, når tiden bliver bedre, at gøre mere ved ridningen igen

Pernille Jäger

Klinikassistent

Pernille er oprindeligt uddannet som kontorassistent, men havde lyst til nye udfordringer.

Hun blev ansat på Faaborg Dyrehospital juni 2013.

Pernille er primært at finde i butikken, hvor hun står for den daglige bestilling af varer og kundebetjening.

Til dagligt bor hun sammen med hendes mand Søren, 2 børn og 3 hunde.

Louise Jorsal

Klinikassistent

Louise er født og opvokset på en gård lidt uden for Svendborg. Hun har derfor altid brugt meget tid sammen med mange forskellige slags dyr. Hun er uddannet fysioterapeut, men ønsker fremadrettet at fokusere mere på at hjælpe dyrene. 

I dag bor hun i Svendborg sammen med sin hund Alba og bruger sin fritid på sine heste, som hun rider stævner i springning med.

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 61 81 82

Åbningstider

Hverdage:

Kl. 08.00-17.00​​

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 61 81 82​​​

Telefontid

Kæledyr tlf.: 62 61 81 82

Kl. 13.00-14.00

Heste tlf.: 63 21 61 61

Kl. 08.00-09.00​

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​