​Tlf.: ​62 61 81 82

Personale​

Jens Jørgen Abildskov

Fagdyrlæge og Certificeret kirurg i sygdomme hos hund & kat

Jeg er uddannet Fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte. Jeg har holdt min specialviden ajour ved jævnlig deltagelse i kurser og kongresser i Danmark og udlandet. Jeg har som en af de første bestået et 2-årrigt efteruddannelsesforløb i kirurgi på hund og kat: Det er en certificeret efteruddannelse i Kirurgi.

Jeg har været dyrlæge på Svendborg Dyrehospital siden 1985 og er i dag ejer og leder af Faaborg Dyrehospital og Svendborg Dyrehospital. Jeg arbejder indenfor alle dyrehospitalernes arbejdsfelter. Jeg har en akademiuddannelse i ledelse.

Den sparsomme fritid bruger jeg på familiens fritidslandbrug med avl af Dansk Varmblodsheste. Jeg er gift med Anette, sammen har vi vores datter Emilie. Ud over hestene består vores dyrehold af labradoren "Lina", katte, høns, ænder og påfugle.​

Sigrid Gylling

Dyrlæge

Jeg blev færdig som dyrlæge i december 2017 og blev efterfølgende ansat på Faaborg Dyrehospital. Jeg har under uddannelsen haft specielt fokus på kæledyr og heste.

På hospitalet arbejder Jeg primært med kæledyr, men er også udkørende i praksis.

Jeg bor sammen med sin kæreste, der også er dyrlæge, men indenfor en specialiseret svinepraksis

Pernille Jäger

Klinikassistent

Jeg er oprindeligt uddannet som kontorassistent, men havde lyst til nye udfordringer.

Jeg blevet ansat på Faaborg Dyrehospital juni 2013.

Jeg er primært at finde i butikken, hvor jeg står for den daglige bestilling af vare og kundebetjening.

Til dagligt bor jeg sammen med min mand Søren og vores to piger og 3 hunde og katten Milo.​

Josefine Haagen Jensen

Veterinærsygeplejerske elev

Jeg startede som elev i oktober 2016 på Faaborg Dyrehospital. Jeg er primært ansat på Faaborg Dyrehospital, men kan også mødes i Svendborg Dyrehospital.

Privat bor jeg sammen med sin gode veninde og min Chihuahua Liva . Fritiden bruges med heste eller  venner og veninder. Jeg har brugt meget tid på at rejse de sidste 2 år, bl.a. som skiinstruktør i Østrig, hvor jeg har boet et par sæsoner. Min fritid vil derfor foregå i de østrigske bjerge, når vinteren kommer.

Annika Torpegård Edal

Veterinærsygeplejerske

Jeg har arbejdet på Fåborg Dyrehospital i perioder siden 2014. Jeg arbejder tillige på Svendborg Dyrehospital. her startede jeg i 2013.

Jeg er tillige blevet uddannet hundeinstruktør. Denne uddannelse foregik sideløbende med veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Jeg vil derfor være at finde på “agilitybanerne” til hvalpe- og lydighedstræning.

Jeg var i forvejen uddannet finansøkonom​, men lysten til at arbejde med dyr var så stor, at jeg valgte at skifte branche. Jeg er bosiddende i Vester Skerninge med kæresten Jacob, datteren Ester, Border Collien Nika og katten Kasper. Jeg bruger rigtig meget af min fritid i fodboldklubben Egebjerg Fodbold, hvor jeg er holdleder og selvfølgelig selv spiller.​

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 61 81 82

​Energivej 1 5600 Faaborg

Åbningstider

Hverdage:

kl. 08.00-17.00​​

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 61 81 82​​​

Telefontid

Kæledyr tlf.: 62 61 81 82

kl. 13.00-14.00

Heste tlf.: 63 21 61 61

kl. 08.00-09.00​

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​