24 timer - 7 dage - hele året!​

Personale​

Jens Jørgen Abildskov

Fagdyrlæge og Certificeret kirurg i sygdomme hos hund & kat

Jens Jørgen er uddannet Fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte.  Han har holdt sin specialviden ajour ved jævnlig deltagelse i kurser og kongresser i Danmark og udlandet. Jens Jørgen har som en af de første bestået et 2-årrigt efteruddannelsesforløb i kirurgi på hund og kat: Det er en certificeret efteruddannelse i Kirurgi.

Jens Jørgen har været dyrlæge på Svendborg Dyrehospital siden 1985 og er i dag ejer og leder af Faaborg Dyrehospital og Svendborg Dyrehospital. Han arbejder indenfor alle dyrehospitalernes arbejdsfelter. Ydermere har han en akademiuddannelse i ledelse.

Den sparsomme fritid bruges på familiens fritidslandbrug med avl af Dansk Varmblodsheste. Han er gift med Anette, sammen har de deres datter Emilie. Ud over hestene består deres dyrehold af labradoren "Lina", katte, høns, ænder og påfugle.​

Diana Frederiksen

​Dyrlæge

Diana er uddannet Dyrlæge i foråret 2018. Hun interesserer sig meget for natur, sport og dyr.
Diana bor i Odense med sin kæreste, Mittelspitz hund og Ragdoll kat. Før hun startede på dyrlægestudiet har hun spillet håndbold. Dette vil hun gerne genoptage i nær fremtid.

Annika Torpegård Edal

Veterinærsygeplejerske

Annika har arbejdet på Fåborg Dyrehospital i perioder siden 2014. Hun arbejder tillige på Svendborg Dyrehospital. Her startede hun i 2013.

Ydermere er Annika blevet uddannet hundeinstruktør. Denne uddannelse foregik sideløbende med veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Hun vil derfor være at finde på “agilitybanerne” til hvalpe- og lydighedstræning.

Annika var i forvejen uddannet finansøkonom​, men lysten til at arbejde med dyr var så stor, at hun valgte at skifte branche. Annika er bosiddende i Vester Skerninge med kæresten Jacob, datteren Ester, Border Collien Nika og katten Kasper. Hun bruger rigtig meget af hendes fritid i fodboldklubben Egebjerg Fodbold, hvor hun er holdleder og selvfølgelig selv spiller.​

Josefine Haagen Jensen

Veterinærsygeplejerskeelev

Josefine startede som elev i oktober 2016 på Faaborg Dyrehospital. Hun er primært ansat på Faaborg Dyrehospital, men kan også mødes i Svendborg Dyrehospital.

Privat bor hun sammen med sin gode veninde og hendes Chihuahua Liva . Fritiden bruges med heste eller venner og veninder. Josefine har brugt meget tid på at rejse de sidste 2 år, bl.a. som skiinstruktør i Østrig, hvor hun har boet et par sæsoner. Hendes fritid vil derfor foregå i de østrigske bjerge, når vinteren kommer.

Nicoline Funder Nielsen

Veterinærsygeplejerskeelev

Nicoline er startet som veterinærsygeplejerskeelev d. 8 august 2016. Nicoline har i forvejen læst til menneske sygeplejerske i 2 år, men har valgt at skifte branche, da glæden og passionen er at arbejde med dyr.

Hun har gravhunden Folmer, og bruger fritiden sammen med sin familie og venner.​​​

Pernille Jäger

Klinikassistent

Pernille er oprindeligt uddannet som kontorassistent, men havde lyst til nye udfordringer.

Hun blev ansat på Faaborg Dyrehospital juni 2013.

Pernille er primært at finde i butikken, hvor hun står for den daglige bestilling af varer og kundebetjening.

Til dagligt bor hun sammen med hendes mand Søren, 2 børn og 3 hunde.

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 61 81 82

Åbningstider

Hverdage:

Kl. 08.00-17.00​​

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 61 81 82​​​

Telefontid

Kæledyr tlf.: 62 61 81 82

Kl. 13.00-14.00

Heste tlf.: 63 21 61 61

Kl. 08.00-09.00​

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​