24 timer - 7 dage - hele året!​

​Historien om Faaborg Dyrehospital

Da Faaborg Dyrehospital blev etableret var missionen at skabe et moderne og tidssvarende dyrehospital på Sydfyn. For at følge denne mission blev der i 2002 besluttet at bygge et nyt moderne dyrehospital på Energivej.

Dyrehospitalet blev bygget af de bedste materialer og blev indrettet efter de nyeste indretningsprincipper for dyrehospitaler i Danmark. Målet var at kunne tilbyde de nyeste undersøgelser og behandlinger.

Dyrehospitalet blev bygget efter funktionelle principper med et dejligt stort venteværelse med gode afstressende venteforhold for dyr og deres ejere. Separat venteområde for katteejere.  Mulighed for et stort udvalg i butikken. Konsultationer skulle kunne gennemføres efter de mest optimale principper. Operationer skulle kunne gennemføres under de mest sterile forhold. Indlagte dyr skulle kunne opholde sig i rolige og afstressende faciliteter. Arbejdsmiljøet for medarbejderne skulle også gøres bedst mulig.

​Faaborg Dyrehospital har i dyrlægebranchen været betragtet som et af de bedst indrettede og mest moderne dyrehospitaler i Danmark.

Kattevenligt

For at dyrehospitalet er ekstra optimalt til katte har vi et separat undersøgelsesrum, der er reserveret til kun til katte

Rummet er indrettet så det er rigtigt kattevenligt.

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 61 81 82

Åbningstider

Hverdage:

Kl. 08.00-17.00​​

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 61 81 82​​​

Telefontid

Kæledyr tlf.: 62 61 81 82

Kl. 13.00-14.00

Heste tlf.: 63 21 61 61

Kl. 08.00-09.00​

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​