24 timer - 7 dage - hele året!​

Henvisning dermatologi​

Ved Naja Buhl Helms – dermatolog ESAVS

Vi tilbyder udredning af den dermatologiske problempatient i tæt samarbejde med henvisende dyrlæge.

Vi laver alle former for hudundersøgelser – og udredninger, herunder cytologi, mikrobiologi, hudskrab, tapetest, biopsi, allergi screeningstest, så der med baggrund i en præcis diagnose kan igangsættes en målrettet behandlingsplan for patienten.

Henviste patienter afsluttes med grundig epikrise og plan for fremtidig behandling og håndtering til både henvisende dyrlæge og ejer, så der bliver fulgt op på patienten fremover. Der ydes desuden løbende telefonrådgivning for henvisende dyrlæge i det efterfølgende forløb.

Dermatologiske udredninger foretages vores dyrlæge Naja Buhl Helms, der har gennemgået en 3-årlig specialist uddannelse i Østrig ved ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies). Naja har arbejdet med hudpatienter igennem mange år og har uddannet sig internationalt inden for området. Naja er medlem af DVEN (Dansk veterinærdermatologisk netværk).

Naja tager sig af vores mere komplicerede hudpatienter. Naja er også klar til at modtage henviste patienter på både Svendborg – og Faaborg Dyrehospital.​

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 61 81 82

Åbningstider

Hverdage:

Kl. 08.00-17.00​​

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 61 81 82​​​

Telefontid

Kæledyr tlf.: 62 61 81 82

Kl. 13.00-14.00

Heste tlf.: 63 21 61 61

Kl. 08.00-09.00​

Tilmelding

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​