​Tlf.: ​62 61 81 82

Personale​

Jens Jørgen Abildskov

Fagdyrlæge og Certificeret kirurg i sygdomme hos hund & kat

Jeg er uddannet Fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte. Jeg har holdt min specialviden ajour ved jævnlig deltagelse i kurser og kongresser i Danmark og udlandet. Jeg har som en af de første bestået et 2-årrigt efteruddannelsesforløb i kirurgi på hund og kat: Det er en certificeret efteruddannelse i Kirurgi.

Jeg har været dyrlæge på Svendborg Dyrehospital siden 1985 og er i dag ejer og leder af Faaborg Dyrehospital og Svendborg Dyrehospital. Jeg arbejder indenfor alle dyrehospitalernes arbejdsfelter. Jeg har en akademiuddannelse i ledelse.

Den sparsomme fritid bruger jeg på familiens fritidslandbrug med avl af Dansk Varmblodsheste. Jeg er gift med Anette, sammen har vi vores datter Emilie. Ud over hestene består vores dyrehold af labradoren "Lina", katte, høns, ænder og påfugle.​

Naja Buhl Helms

Dyrlæge

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 2006. Jeg har været ansat på Skanderborg Dyrehospital, Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, Middelfart Dyreklinik og siden 2013 på Faaborg- og til dels Svendborg Dyrehospital.​

​Jeg vægter faglighed og omhu højest og nyder at arbejde med store såvel som små dyr i praksis. På hospitalet har jeg primært fokus på medicinske sygdomme og dermatologi. Jeg har været på en 3-årig efteruddannelse i Dermatologi (hudsygdomme) ved ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) i Østrig frem til september 2016. ​Desuden er jeg medlem af DVEN (Dansk Veterinærdermatologisk Netværk).​​

Jeg bor på en juletræs ejendom i udkanten af Svanninge Bakker sammen med min mand og to døtre, samt en hund, 3 katte og høns. ​

Anders Popp Thyme

Dyrlæge

Anders blev færdig som dyrlæge i januar 2016 og blev efterfølgende ansat på Svendborg Dyrehospital. Anders har under uddannelsen haft specielt fokus på kæledyr og har blandt andet været i Nepal som frivillig på et behandlingscenter for herreløse hunde og katte.

På hospitalet arbejder Anders primært med kæledyr men er også udkørende i praksis.

Anders har den australske hyrdehund Cole. Fritiden bruges på alt fra jagt- og fisketure til at spille musik og hygge med familien.

Pernille Jäger

Klinikassistent

Jeg er oprindeligt uddannet som kontorassistent, men havde lyst til nye udfordringer.

Jeg blevet ansat på Faaborg Dyrehospital juni 2013.

Jeg er primært at finde i butikken hvor jeg står for den daglige bestilling af vare og kundebetjening.

Til dagligt bor jeg sammen med min mand Søren og vores to piger og 3 hunde og katten Milo.​

Josefine Haagen Jensen

Veterinærsygeplejerske

Jeg startede som elev i oktober 2016 på Faaborg Dyrehospital. Jeg er primært ansat på Faaborg Dyrehospital, men kan også mødes i Svendborg Dyrehospital.

Privat bor jeg sammen med sin gode veninde og min Chihuahua Liva . I fritiden fbruges med heste eller  venner og veninder. Jeg har brugt meget tid på at rejse de sidste 2 år, bl.a. som skiinstruktør i Østrig, hvor jeg har boet par sæsoner. Min fritid vil derfor foregå i de østrigske bjerge, når vinteren kommer.

Annika Edal

Veterinærsygeplejerskeelev

Jeg har arbejdet på Fåborg Dyrehospital i perioder siden 2014. Jeg arbejder tillige på Svendborg Dyrehospital. her startede jeg i 2013.

i februar 2016 startede jeg yderligere en uddannelse - uddannelsen som hundeinstruktør. Denne uddannelse foregår sideløbende med veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Jeg vil derfor være at finde på “agilitybanerne” til hvalpe- og lydighedstræning fra foråret 2017. Jeg var i forvejen uddannet finansøkonom​, men lysten til at arbejde med dyr var så stor, at hun valgte at skifte branche. Jeg er bosiddende i Vester Skerninge med kæresten Jacob, datteren Ester, Border Collien Nika og katten Kasper. Jeg bruger rigtig meget af min fritid i fodboldklubben Egebjerg Fodbold, hvor jeg er holdleder og selvfølgelig selv spiller.​

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 61 81 82

​Energivej 1 5600 Faaborg

Hverdage:

kl. 08.00-17.00​​

Døgnvagt - 24 timer

Tlf.: 62 61 81 82​​​

Telefontid

Kæledyr tlf.: 62 61 81 82

kl. 13.00-14.00

Heste tlf.: 63 21 61 61

kl. 08.00-09.00​

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​